[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Decemberben összesen 1.112.000 Ft adomány érkezett, melyből 180.000 forintot vállalkozásoktól, a többit magánszemélyektől kaptunk. Az adományokból 60.000 forintot a jótékonysági kutyakommunikáció előadás részvételi díjaként utaltak.

Köszönjük a wpmaster.hu csapatának is, hogy önkéntes munkájukkal folyamatosan segítik az adománygyűjtést, frissítik a honlapot, menedzselik a Facebook oldalt!

Nélkületek, nem is tudjuk elképzelni, mi lett volna és mi lenne, nagyon köszönjük mindenkinek!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1887″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://marketing.wpmaster.hu/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”72px”][vc_single_image image=”1920″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

A banki utaláshoz töltsd ki az űrlapot és kattints az ADOMÁNYOZÁS gombra, majd kövesd az oldalon található instrukciókat!

A bankkártyás adományozáshoz töltsd ki az űrlapot és kattints az ADOMÁNYOZÁS gombra, ekkor átirányításra kerülsz a PayPal oldalára. Ha még nem utaltál PayPal-on és segítségre van szükséged, kattints a PAYPAL HASZNÁLATA gombra!

[/vc_column_text][vc_btn title=”PAYPAL HASZNÁLATA” color=”primary” size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fkoborka.hu%2Fpaypal-hasznalata%2F||target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Továbbra is várjuk adományaitokat!

[/vc_column_text][vc_column_text]

[totaldonations form_id=’1217′]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Oszd meg, hogy segíts! Köszönjük!