BOJO

Bojo 2014-ben született, eredeti török felmenőktől származó, fajtatiszta kangal kan kutya. Olyan gazdit keresünk neki, aki a fajtához megfelelő kutyás tapasztalattal rendelkezik és elegendő mozgásteret tud biztosítani Bojónak. Bojo kizárólag ivartalanítva fogadható örökbe.

Néhány információ a fajtáról a kutyaportálról:
“A kangal egy olyan pásztorkutya, mely a mai napig sikeresen megőrizte őshazájának köszönhetően mindazt a tulajdonságát, amivel egy igazi pásztorkutyát jellemezhetünk. Ennek a kivételes adottságnak köszönheti a kangal, hogy a pásztorkodás terén nem sok vetélytársa akad. Elsősorban, terület, lakóház, objektum, háziállat (ló, kecske, juh, nyúl, csirke) őrzésére alkalmasak, másodsorban akár sportkutyaként, akár vadászkutyaként (hajtásokon) is kitűnően megállják a helyüket.
Nagyon temperamentumos, nagy mozgásigényű, mégis energiáját feleslegesen nem pazarló, önállóan döntést hozó, a gazdájához, a gazda családjához nagyon ragaszkodó kutya. A rábízott terület, háziállat szent és sérthetetlen a számára. Az időjárási viszonyokkal szemben igen ellenálló, nagyon jól tűri a hideget és a meleget is. Egynemű fajtársaival szemben nagyon domináns. Feleslegesen nem ugat, ha veszélyt érez, őrjöng, de ahogy a veszély elhárul, pillanatokon belül megnyugszik. Nagyon stabil az idegrendszere, nem ijedős, félelmet nem ismeri.”

Méret: óriás (kb. 70 cm magas és 50 kg)
Ivartalanítva: igen
Oltások: igen
Chip: igen
Örökbe fogadható: igen
További információ: 06702138286 vagy info@koborka.hu
Neme: Kan
Mérete: Óriás testű
Kora: Felnőtt

© 2018 Kóborka Állatvédő Egyesület - WordPress Theme by Kadence Themes