Pénzadomány

Sajnos, az évente egyszer nekünk juttatott adó 1% csak 1-2 havi működésünket fedezi, ezért folyamatosan szükségünk van pénzadományaitokra, hogy életben maradhassunk.

 

Hogyan támogathatod menhelyünket?

 

SÁRGA CSEKK

Ha hagyományos, postai pénzfeladással segítenél nekünk, küldhetünk sárga csekket a nevedre. Ehhez kérünk, írj egy e-mail-t az info@koborka.hu címre, amibe beleírod, hogy hová postázhatjuk a csekket. (Természetesen minden összegért hálásak vagyunk, azonban a csekkek előállítása és postázása nekünk is pénzbe kerül, amit a kutyáktól vonunk el. Ezért kérünk, hogy egyszeri, kisebb összegű (1-2ezer Ft) adományozásra inkább a banki utalást, vagy a bankkártyás fizetést válaszd.)

 

ÁTUTALÁS, BANKI UTALÁS

Bankszámla számunk: 11711034-20838364-00000000 (OTP Bank) KÓBORKA BIATORBÁGY ÉS VIDÉKE ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET

Külföldről történő utaláshoz: IBAN: HU53 1171 1034 2083 8364 0000 0000 SWIFT: OTPVHUHB

 

ONLINE/BANKKÁRTYÁS BEFIZETÉS

Ha rendelkezel online fizetésre alkalmas bankkártyával (Visa, Mastercard, American Express), azonnali segítséget is nyújthatsz nekünk. Az adományokat a PayPal rendszerén keresztül fogadjuk, de nem szükséges, hogy legyen ilyen fiókod – néhány adat kitöltésével az online fizetés biztonságos keretek között megtörténik.

Az alábbi gombra kattintva küldheted adományod a Kóborkáknak:

Ha többet szeretnél tudni a PayPal-ról, itt segítünk!

 

Mire költjük az adományod?

 

Gondolj csak bele, ha befogadsz egy kutyát az utcáról, mennyi kiadásod lesz. Íme:

– Külső, belső parazitamentesítés (bolhák, kullancsok elleni spot-on, többszöri féreghajtó)

– 3-4 darabos oltás sorozat

– Oltási könyv, vagy útlevél

– Mikrochip beültetés, regisztráció

– Ivartalanítás

– Szívféreg-teszt

Ha volt már kutyád, tudod, hogy mindez közel százezer forint kutyánként.

…Akkor, ha a kutya egyébként egészséges…

Mentett kutyáink nagy része azonban egyéb (sokszor súlyos, vagy régóta kezeletlen) problémával kerül hozzánk, amelyek kivizsgálása (röntgen ultrahang, vérvétel, tesztek) és kezelése (speciális gyógyszerek, ortopédiai-, szem-, fül-műtétek, stb.) rengeteg pénzt emészt fel. Nem ritka, hogy egy-egy kutyára több szézezer forintot költünk, amíg örökbe fogadható lesz.
Mert nem hagyhatjuk az utcán őket sem…

Mindezeken kívül menhelyünkön 10-15 “állandó” lakó is él, ezek nagyon idős, vagy krónikusan beteg kutyusok, akik már nem kellenek senkinek… Nálunk azonban melegben, biztonságban eltölthetik hátralévő idejüket, azonban kezelésük állandó, hatalmas pénzmennyiséget emészt fel.
(Őket virtuális örökbefogadással is támogathatod.)

Az állatorvosi költségek csökkentésében jószívű partner-állatorvosaink sokat segítenek, de ekkora összegeket ők sem tudnak átvállalni.

Természetesen folyamatos kiadást jelent a rezsiköltség, a kutyaeledel, a telefonszámla, és a kutyákat napi szinten ellátó 1-2 ember munkabére.

Kutyáinkat folyamatosan fuvarozni kell (a mentéskor, az állatorvoshoz több alkalommal, gazdihoz örökbeadáskor), így az üzemanyag költség, és az autó fenntartási költsége szintén nem kevés.

Minden támogatásért nagyon hálásak vagyunk!

 

 

Oszd meg, hogy segíts! Köszönjük!